2011-11-24 ? 02:57:47

inte regler, bara motiverande mål

Fr.o.m. Nu: Om jag blir hungrig, eller ens känner att jag behöver äta nåt (okej då, när jag blir hetssugen helt enkelt och känner mig i känslomässigt behov av ångestlindring i form av att smälla i mig något i matväg) så ska jag BARA äta sånt jag tycker om. Alltså sånt som jag INTE vill överäta!

Annars brukar jag undvika just saker som jag tycker smakar gott, brukar inte vilja unna mig det då jag inte vill "förstöra" upplevelsen och smitta av den med ångest och förakta det. Men jag måste ta mig ur det här mönstret och straffmetoden.

Jag ska inte äta skräp som jag bara mår illa av, ska inte lägga ut massa pengar på skit som jag inte ens pallar äta upp ens för att spy.

 igår åt jag t.ex. en hel pizza (sen när fick jag för mig att äta pizza?) och massa bröd med ost (sen när tycker jag om ost?) Och (äckligt jag veet) till råga på allt så upptäckte jag att brödet var mögligt! Så vad gjorde jag? Jo, desperat som jag var så skar jag bara av kanterna med synligt mögel och åt resten. Fyfan!  Och så hängde jag i papperskorgen med rester av kladdkaka från föregående dag (sen när blev jag så förtjust i kladdkaka att jag rotar i soporna då?) och ett helt paket pringles (ships, jag har väl aldrig varit särskilt intresserad av chips?
Sen att jag åt en massa choklad som jag däremot är väldigt såld på (dock smakar egentligen inte den ljusa mjölkchokladen särskilt bra, mörk fyllig shoklad ska det ju vara...)

 Men hallåe, förtvivlad eller? Desperat? Sorglig? JA! Dags att ändra sig? Är jag värd mer? Vill jag få bättre förhållande till det jag faktiskt vill kunna äta?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

A


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!